Εκπομπές

Business Hour by Brief
Καθημερινά στις 11:05
Παρακολουθήστε την καθημερινή εκπομπή "Business Hour" με τον Αντώνη Αδάμου από την DigitalTv με όλα τα επιχειρηματικά νέα της Κύπρου.
Lunch Break Challenge
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 13:15
Είναι πολιτικοί. Είναι σημαντικές προσωπικότητες. Είναι αυτοί που λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις για το μέλλον της Κύπρου. Τους δίνουμε 15 ερωτήσεις και 15 λεπτά να τις απαντήσουν. Θα τα καταφέρουν;
Λάλε Καλά
Κάθε Δευτέρα στις 18:30
Μια νέα, φρέσκια, μίνι εκπομπή μαγειρικής και gossip! Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος μαγειρεύει παρέα με τους καλεσμένους του, και παράλληλα μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή τους!
Future Talks
Κάθε Τρίτη στις 18:30
Startups. Καινοτομία. Επιχειρηματικότητα. Μέσα σε 25 λεπτά μαθαίνουμε τα πάντα για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τον κόσμο των startup επιχειρήσεων, με τον Μιχάλη Τυρίμο.
Be My Guest
Κάθε Τρίτη στις 20:05
“Η Περιπέτεια αρχίζει!” Η Κάλια Ελευθερίου, μαζί με έναν αγαπημένο καλεσμένο, εξερευνά την Κύπρο και...περνάει καλά!
Πες τα στη Μίμη
Κάθε Τρίτη στις 20:35
Η Μιμή απαντάει το τηλέφωνο (97634198) σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε ερωτευμένους και ξενερωμένους, κάνει υπολογισμούς, ελέγχει το performance και… τρώει munchies!
Παρασκήνιο
Κάθε Τετάρτη στις 20:05
Ο Παναγιώτης Τσαγγάρης, μαζί με τους καλεσμένους του, αναλύουν έγκυρα και αντικειμενικά το παρασκήνιο της πολιτικής στην Κύπρο και το εξωτερικό.
The Design Show
Κάθε Πέμπτη στις 18:30
Μια εκπομπή αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και το design με τον Αντρέα Τέρλα! Μάθε τα πάντα για τα πιο εμβληματικά κτίρια και όχι μόνο, της Κύπρου!
Σε Πρώτη Προ(ς)βολή
Κάθε Πέμπτη στις 20:30
Που σταματάει η σάτιρα; Υπάρχουν όρια στην ελευθερία της έκφρασης; Με τον Μαρίνο Νομικό και τον Κωνσταντίνο Ψυλλίδη, η ελευθερία της έκφρασης, σίγουρα, θα φτάσει στα όριά της!
Mum's for Life
Κάθε Παρασκευή στις 18:30
Mum’s for Life με τη Ζώη Αυγουστή! Μια εκπομπή που αφουγκράζεται τις ανάγκες και ακούει τις απορίες των μαμάδων, δίνοντάς τους πρακτικές λύσεις και συμβουλές!
Agenda
Κάθε Παρασκευή στις 20:05
Ο Πάρις Δημητριάδης φιλοξενεί προσωπικότητες που σχετίζονται με events και επικαιρικά δρώμενα.
Woman to Woman
Κάθε Παρασκευή στις 20:35
Οι δυναμικές γυναίκες μας εμπνέουν. Οι αξιοσημείωτες γυναίκες της χώρας μας, συναντούν την κάμερα του Digital και την Νίκολα Καρατζιά και μας μιλούν για τη ζωή και τα κατορθώματά τους.
Law Explained
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 13:15
Μέσα σε δέκα λεπτά η εκπομπή Law Explained αναλύει όλους τους νόμους που σε αφορούν.
My Life
Καθημερινά στις 14:00
Η Κάλια Ελευθερίου παρουσιάζει μια πλούσια θεματολογία, με μόδα, ομορφιά, συνεντεύξεις, μαγειρική και celebrity ειδήσεις, με τη "σφραγίδα" της δημοσιογραφικής ομάδας του mylife.com.cy